Ευτυχισμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε την ανάρτηση 

Ευτυχισμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε την ανάρτηση 

Ευτυχισμένη δηλώνει η Δέσποινα Βανδή, έναν μήνα μετά τον χωρισμό.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και με αφορμή αυτό έκανε μία ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου ποζάρει με ένα τζιν σορτσάκι και κόκκινο μπικίνι και φαίνεται... ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

Τουλάχιστον... έτσι δηλώνει κι η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της. «Χρόνια ευτυχισμένα», έγραψε και ίσως αυτό εκτός από ευχή, να αποτελεί κι ένα... υπονοούμενο.

Να θυμίσουμε άλλωστε, ότι η Δέσποινα Βανδή χώρισε πρόσφατα από τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. Η αιτία μπορεί να μην διευκρινίστηκε ακόμα και οι δυο τους να κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά όλοι κάνουν λόγο για αγεφύρωτες διαφορές.

Δείτε την ανάρτησή της:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!